زرده ی هستالو
« میگن هسته ی زردآلو از خودش خوشمزه تره، باید اسم این میوه رو می گذاشتن زرده ی هستالو! »
ماجرا از آن موقعی شروع شد که خاله ی بنده آمد از ابتکار پسر دلبندش صحبت کردن که ظرف میوه اش را با محتویاتش گذاشته داخل فریزر، به جای یخچال! محتویاتش هم شامل زردآلو و هلو بوده! بعد خاله ی محترم که دنبال ظرف مذکور میگشته، سر از فریزر درمی آورد و وقتی از میوه های یخ زده تناول نموده، دیده که هَی وای! چقدر خوشمزه شده اند! آن هم بعد از یخ زدن!!
بعد از این اکتشاف، مادر بنده برای ثانیه هایی در فکر فرورفت و دقایقی بعد، بعد از عمل احیای اینجانب به صورت بشکن زدن، و بازگشت از اعماق تفکر، ایده اش را با ما نیز درمیان گذاشت که: برای زمستان شما، برنامه های ویژه ای داریم.
این شد که چند کیلو زردآلوی رنگ پریده و ایضا له شده، در یخچال مانده و هیچ کس سراغشان نمی رود! البته ایده ی دیگری بود از این قرار که می شود با این زردآلوها به علاوه ی چند کیلوی دیگر، مربا درست کرد! البته موفق شدیم جلوی سوختن چند کیلو زردآلوی تر و تازه به پای این بخت برگشته ها را بگیریم.
خلاصه اینکه ما هم اکنون دلمان خوش است به این هسته های خوشمزه. اصلا از خود زردآلو هم خوشمزه ترند. این را نگوییم چه بگوییم!؟!
- ۹۴/۰۴/۲۵